Oldal betöltése...

Üdvözöljük a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal elektronikus pályázati rendszerében. A támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéről szóló 191/2008. (VII.30.) Korm. rendelet 5 § (1) bekezdése értelmében a pályázatot a Szolgáltató fenntartója a Hivatal elektronikus pályázatkezelő rendszere útján nyújthatja be. A honlapra való belépése után a Szociális Regiszter használatához megadott felhasználónevével és jelszavával válik jogosulttá a pályázat beadására. Amennyiben nem rendelkezik ilyen felhasználónévvel és jelszóval, abban az esetben a honlapra történő belépés után a Regisztráció menüpont alatt kérhet a belépéshez szükséges adatokat.
Rendszerüzenetek
Döntés Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételére kiírt pályázatról (2016.08.22 13:10:59)
Tisztelt Pályázó Szervezetek!

A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztere meghozta döntését a Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének 2016. évi támogatása (ROM-RKT-16) címmel kiírt pályázat vonatkozásában. A döntést a mellékelt táblázatban teszünk közzé.

A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok tájékoztatója, valamint a kitöltendő mellékletek a Szociális, gyermekvédelmi, társadalmi felzárkózási feladatok menüpont, a Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tétele almenüpontban érhetők el.

http://nrszh.kormany.hu/ujdonsagok-a-honlapon

http://nrszh.kormany.hu/roma-kulturalis-palyazat-tamogatasi-szerzodesenek-megkotesehez-szukseges-dokumentumok

2016. augusztus 22.

Szociális Szolgáltatások Osztálya
SZOC-AP 2015 elszámolás felület (2016.06.29 15:36:01)

Tisztelt Támogatottak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2015. évi Szociális Agrárgazdálkodási – Szociális Földprogram pályázat elszámolási határideje 2016. július 31. Az elszámolási kötelezettség teljesítésére az elektronikus pályázatkezelő rendszer (PKR) elszámolási felülete szolgál (https://pkr.nrszh.hu/pkr/). Az adatlapok kitöltését és az adatszolgáltatás módját egy tájékoztató dokumentum is segíti, melynek elérhetősége:  http://nrszh.kormany.hu/kozlemeny-a-szocialis-agrargazdalkodasi-szocialis-foldprogram-szoc-ap-15-palyazat-elszamolasara-vonatkozoan-hir

Az elszámoláshoz kapcsolódó kérdésével a Szociális Szolgáltatások Osztálya munkatársai állnak rendelkezésre: Köller Zsófia (kollerzs@nrszh.hu, +36 1 462 6651, +36 30 584 9048); Korbély Katalin (korbelyk@nrszh.hu, +36 1 462 6454).

Együttműködésüket köszönjük, további eredményes munkát kívánunk!

Tisztelettel:

Szociális Szolgáltatások Osztálya

Verziószám: 2.16.0 (r4886)
FTR Verzió: 2.3.1