Oldal betöltése...

A felületen automatikusan beépített számolási és logikai funkciók vannak elhelyezve, a megfelelő működés feltétele az adatlapok sorban és teljes körűen történő kitöltése.

Tisztelt Fenntartó! A hiánypótlás benyújtását a szerződés modul, elszámolási feladatok menüpontban tudja megtenni. A hiánypótlás véglegesítés után, még szükséges újra a szakmai beszámoló felületre belépni és a beadás gombra kattintani, hogy a hiánypótlás véglegesen beadásra kerüljön.

Üdvözöljük a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal elektronikus pályázati rendszerében. A támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéről szóló 191/2008. (VII.30.) Korm. rendelet 5 § (1) bekezdése értelmében a pályázatot a Szolgáltató fenntartója a Hivatal elektronikus pályázatkezelő rendszere útján nyújthatja be.A honlapra való belépése után a Szociális Regiszter használatához megadott felhasználónevével és jelszavával válik jogosulttá a pályázat beadására. Amennyiben nem rendelkezik ilyen felhasználónévvel és jelszóval, abban az esetben a honlapra történő belépés után a Regisztráció menüpont alatt kérhet a belépéshez szükséges adatokat.

Tisztelt Fenntartó!

Támogató szolgáltatás, közösségi alapellátások, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, utcai szociális munka és a krízisközpontok esetén a 191/2008. (VII.30.) Korm. rendelet 17. §. (1) bekezdése értelmében továbbá a 112/2006. (V.12.) Korm. rendelet 16/C §-a alapján az intézményen belüli szociális foglalkoztatás vonatkozásában a fenntartók 2013. február 28. napjáig 2012. december 31-i zárással éves elszámolást nyújtanak be a 2012. évben igénybe vett működési támogatásról.

Az elszámolás elkészítéséhez a TÁJÉKOZTATÓ 2012. évi elszámolásának teljesítéséhez - címmel készült útmutatóval segítséget nyújtunk a jogszabályban előírt éves elszámolási kötelezettségének teljesítéséhez továbbá az egyes pontok szakmai mutatószámainak értelmezéséhez.

Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Verziószám: 1.5.1.0 (r2456)