Oldal betöltése...

Üdvözöljük a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal elektronikus pályázati rendszerében. A támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéről szóló 191/2008. (VII.30.) Korm. rendelet 5 § (1) bekezdése értelmében a pályázatot a Szolgáltató fenntartója a Hivatal elektronikus pályázatkezelő rendszere útján nyújthatja be. A honlapra való belépése után a Szociális Regiszter használatához megadott felhasználónevével és jelszavával válik jogosulttá a pályázat beadására. Amennyiben nem rendelkezik ilyen felhasználónévvel és jelszóval, abban az esetben a honlapra történő belépés után a Regisztráció menüpont alatt kérhet a belépéshez szükséges adatokat.
Rendszerüzenetek
Felhívás ROM-RKT-16 pályázatra (2016.03.23 14:37:45)

Pályázati felhívás roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására

Tisztelt Pályázók!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából és nevében a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal nyílt pályázatot hirdet a roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására.

A pályázat célja a roma kulturális események megvalósításán keresztül a cigány nyelvek (romani és beás) ápolása és fejlesztése, illetve a roma hagyományok megőrzése, korszerű újraértelmezése, átadása fiatalabb korosztályoknak.
A pályázati felhívás az alábbi címen érhető el:
http://nrszh.kormany.hu/palyazati-felhivas-roma-kulturalis-esemenyek-megvalositasanak-kulturalis-tartalmak-es-termekek-elerhetove-tetelenek-tamogatasara

Sikeres pályázást kívánok!
ROM-RKT-15 elszámolás értesítés (2016.03.23 10:50:10)

Tisztelt Pályázók!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy „A roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének 2015. évi támogatásáról szóló elszámolás elkészíthető a PKR felületén.

Az elszámolás beadásának határideje: 2016. március 29.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a pályázó  a támogatással való elszámolási kötelezettségének nem tett eleget, azaz elszámolását nem teljesíti, ezáltal a beszámoló elutasításra kerül. Ennek tekintetében a támogatási összeg teljes visszafizetését írja elő a Hivatal.

Az elszámoló adatlapot és a mellékleteket az alábbi címre megküldeni szíveskedjenek:

Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal

Szociális Szakmafejlesztési Főosztály

1406 Budapest, Pf. 8.

Kérem, hogy a elszámolás elkészítéséről soron kívül intézkedjenek, és szíveskedjenek határidőt betartani.

 

Amennyiben az elszámolás véglegesítése megtörtént, valamint a postai úton is továbbításra került az elszámoló adatlap, abban az esetben kérem vegyék tárgytalannak a felhívást.
Verziószám: 2.15.0 (r4829)
FTR Verzió: 2.3.1